Advocatenkantoor Cooreman Mertens

Werking

Werking

Advocatenassociatie Cooreman-Mertens is reeds lang een vaste waarde aan de balie te Dendermonde en ook daarbuiten.
Kwaliteit in alle fasen van de behandeling van dossiers is ons streefdoel. De juiste juridische analyse en de correcte aanpak kunnen een wereld van verschil uitmaken. Onze taak als advocaten is niet enkel problemen oplossen voor de Rechtbank maar ook minnelijke oplossingen zoeken of aanreiken en problemen voorkomen.

Dit zowel voor particulieren als ondernemingen.

Wij reiken ook oplossingen op maat aan voor het opstellen van contracten, algemene voorwaarden, advies inzake GDPR etc.

Advocaten Cooreman - Van Impe

Door onze samenwerking tussen verschillende advocaten op kantoor bieden wij een brede dienstverlening in de verschillende takken van het recht. Meer informatie vindt u hierover bij de voorstelling van de advocaten.

Niet alleen voorziet onze associatie in een dienstverlening aan particulieren maar ook aan ondernemingen waarbij aan deze advies en bijstand kan worden verleend in uiteenlopende materies waaronder aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, lichamelijke schade, verzekeringen, strafrechtelijke verdediging, vennootschapsrecht, fiscaliteit, handelsrecht, familierecht, jeugdrecht, bouwrecht en ruimtelijke ordening waarin verschillende advocaten van onze associatie specialisaties hebben behaald en hun sporen hebben verdiend in de praktijk.